IGBO Amersfoort International School
AnnoNu: de nieuwe naam van SKOSS-KPOA

Na de officiële fusie begin dit jaar gaat SKOSS-KPOA per 1 augustus 2024 verder onder de naam AnnoNu.

Wij zijn AnnoNu

Een katholieke scholengroep met 24 basisscholen en verschillende onderwijsconcepten in Amersfoort, Nijkerk, Soest en Soesterberg. Bij ons is vertrouwen het uitgangspunt en betekenisvolle ontwikkeling is ons doel, waarbij we altijd werken vanuit verbinding. Het resultaat is een gemeenschap waar iedereen zich thuis voelt.

Als groep hechten wij veel waarde aan kwaliteit en plezier. Die eigenschappen vormen niet alleen de drijvende kracht achter onze organisatie, maar je ziet ze ook iedere dag terug op onze scholen, in de klaslokalen en tussen collega’s onderling.

Als organisatie staan we met onze voeten stevig in het nu, bewust van ons verleden en onze blik gericht op de toekomst. We groeien continu, door ons te richten op de juiste balans tussen verbeteren en innoveren binnen ons vakmanschap.

We hechten veel waarde aan een goede balans tussen prestaties en plezier. Daarom kijken wij vanuit een menselijk perspectief naar onze rol als partner voor eigentijds en kwalitatief onderwijs.

Met oog voor het individu en de kracht van onze dynamische gemeenschap, creëren we de motiverende omstandigheden voor onderwijsprofessionals en kinderen om hun talent te ontwikkelen. Hier is er ruimte om je eigen pad uit te stippelen. We werken met betrokken teams, op basis van gezamenlijke verantwoordelijkheid en met voldoende ruimte voor professionele autonomie.

Samen creëren we een veilige en stimulerende omgeving waar kwaliteit en plezier hand in hand gaan. Zo vormen we een scholengroep die al decennialang een stabiele koers vaart en vanuit het nu, met open blik, de toekomst tegemoet gaat.

AnnoNu. De tijd van je leven.

SKOSS - KPOA
Postadres

Postbus 930
3800 AX Amersfoort

Telefoonnummer

033 - 257 06 45

Bezoekadres

Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

E-mailadres

info@skoss-kpoa.nl