IGBO Amersfoort International School
Voor ouders

Een school kiezen

Zoekt u een goede school voor uw kind? Bekijk via het kopje 'Onze scholen' de pagina's van onze 24 basisscholen in Soest, Soesterberg, Nijkerk en Amersfoort en omgeving.

Op de website van Scholen op de kaart kunt u veelzijdige informatie vinden over basisscholen en middelbare scholen en kunt u scholen vergelijken. Op Scholen op de kaart presenteren scholen zichzelf. Dit doen ze door toelichtingen te schrijven bij betrouwbare gegevens afkomstig van erkende partijen als DUO en de Inspectie van het Onderwijs, én door zelf unieke informatie toe te voegen. Bijvoorbeeld over wat de school uniek maakt en wat leerlingen en ouders van de school vinden.

Aanmelden

De website Amersfoortvoorkinderen.nl geeft informatie over alle opvang- en onderwijsmogelijkheden in Amersfoort. Ook leest u hoe en vooral wanneer u uw kind kunt aanmelden en inschrijven in Amersfoort. Deze site helpt u op weg. Voor scholen uit Nijkerk, Soest en Soesterberg geldt dat iedere school op de eigen website de aanmeldprocedure beschreven heeft. Wilt u meer weten over hoe u uw kind kunt aanmelden of bent u nieuwsgierig naar een school en wilt u kennismaken? Neem dan contact op met de school van uw keuze. U bent van harte welkom.

SKOSS - KPOA
Postadres

Postbus 930
3800 AX Amersfoort

Telefoonnummer

033 - 257 06 45

Bezoekadres

Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

E-mailadres

info@skoss-kpoa.nl