IGBO Amersfoort International School
Werken bij

Wat wil je later worden? Misschien wel de belangrijkste vraag binnen SKOSS-KPOA. En niet alleen voor de leerlingen die we een uitdagende reis aanbieden van acht jaar. Maar diezelfde vraag stellen we onszelf en onze medewerkers ook.

Als individu lever je een belangrijke bijdrage aan de groei van onze organisatie. Jouw loopbaan is bij ons geen door ons uitgestippeld pad. De route en het doel bepaal je zelf. Door je frequent af te vragen waar je naar toe wilt, stippel je je eigen pad uit. Natuurlijk begeleiden we je daarin. Wil je bijvoorbeeld je grenzen ontdekken, dan is ons internationale programma misschien iets voor je. Heb je meer bestuurlijke ambities, dan kunnen we je daar ook een passend programma bij aanbieden. Zo helpen we je stap voor stap verder in je carrière.

Dat is wat we het liefste doen als SKOSS-KPOA. Wij geloven in leerkracht. De kracht van de professionals die bij onze organisaties werken. Gezamenlijk bieden we het best mogelijke aanbod. Dit geeft de ouders/verzorgers van onze leerlingen de overtuiging dat hun kinderen dagelijks in vertrouwde handen zijn. Ze zien hun kinderen misschien wel de belangrijkste stap nemen naar die van een zelfstandige leerling. Klaar voor de volgende stap.

Zet jij jouw volgende stap bij SKOSS-KPOA?


SKOSS - KPOA
Postadres

Postbus 930
3800 AX Amersfoort

Telefoonnummer

033 - 257 06 45

Bezoekadres

Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

E-mailadres

info@skoss-kpoa.nl